BLOCK030, Utrecht

Volledig verhuurd

Momenteel zijn alle appartementen bewoond, maar regelmatig komen hier appartementen beschikbaar. Wil je hier ook wonen? Schrijf je in!

BLOCK030

Huren in Utrecht Terwijde

BLOCK030 staat voor kwaliteit en luxe!

BLOCK030 Utrecht is een nieuw woongebouw in Utrecht Leidsche Rijn, in directe nabijheid van het station Utrecht Terwijde en het winkelcentrum Terwijde.

Er zijn in totaal 35 middensegment driekamer huurappartementen met oppervlaktes van circa 70 m2. De huurprijzen voor alle appartementen bedragen € 1.150,- per maand inclusief parkeren en servicekosten.

Alle woningen hebben een private berging in het gebouw zodat je daar je fietsen kunt plaatsen. Voor je auto heb je
de beschikking over een eigen huur parkeerplaats. De mooie woningen hebben een zeer royale buitenruimte van maar liefst circa 15 m2. Ook het interieur is fraai opgeleverd met een mooie badkamer en compleet uitgevoerde moderne keuken. Je woont in het verlengde van de stad Utrecht met de trein en bus letterlijk voor de deur. In 6 minuten sta je vanaf Utrecht Terwijde met de trein op Centraal Station Utrecht. En met mooi weer fiets je in ca. 15 minuten naar het centrum van Utrecht!

‘Leidsche Rijn centrum’ (op nog geen 5 minuten fietsafstand) vormt de schakel met de binnenstad en is binnenkort volledig afgerond. Hier komen veel extra voorzieningen met o.a. grote modeketens, leuke winkels, een hippe Foodmarkt, pick-up-points en gezellige pleinen. Met terrasjes, koffietentjes en restaurants een aanrader om even neer te strijken na een drukke werkdag! De grote bioscoop CineMec, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen liggen eveneens om de hoek. En met het winkelcentrum Terwijde, direct aan de andere kant van het spoor, ben je helemaal compleet, want hier bevinden zich o.a. een warme bakker, slager, bloemist, een aantal grote supermarkten, speciaalzaken en een grote fietsenwinkel.

BLOCK030 in Utrecht ligt nabij de Haarrijnseplas en het grote Maximapark. Zowel met de trein als met de auto zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht stad uitstekend bereikbaar.
Lees verder...